Crezul Burghezului: cu pula pă ei!

gentilom2.gif

Am avut un vis!Se facea ca putem sa-i injuram life si in vazul lumii pe toti labagii care formeaza peisajul public in momentul de fata.

Atipisem la televizor, cufundat partial in scaunul deloc confortabil al trolebuzului7, incercand sa nu bag in seama armata de pensionari care jinduiau dupa locshorul meu. Pe plasma rula o reclama la carnatzi. In jurul meu se discuta aprins despre Basescu, Tariceanu, Turcescu, Pepe. Si despre altii. Personajele s-au amestecat cu carnatii din reclama TV si au prins viata. Se facea ca puteam sa-i dau cap in cap pe Tariceanu cu Basescu, sa-i pun pe Turcescu si Pepe sa traga cu bilutze de muci la chelia presedintelui si asa mai departe. Si sa le spun ce am pe suflet. M-am trezit intr-un potop de injuraturi. Bolboroseam singur si moshii se uitau scurt la mine. Asa mi-a venit ideea. Ce frumos ar fi sa-i putem injura direct, in vazul lumii, pe VIP-urile care ne umplu viata zilnic, cu forta. Pe imbuibatzii care ne pun sa ne inghesuim ore intregi pe Magheru, ca sa treaca ei in coloana, cu girofar, sa se cace mai degraba in wc-ul aurit de acasa.

Asa ca acest blog va invita sa folositi cat mai multe injuraturi, sa mentionati impotriva cui sunt indreptate aceste injuraturi. Site-ul este un pamflet, deci puteti sa instigati si la violenta, la ura, la ce vreti voi, atata timp cat instigarea este motivata. (Sa ne amintim de brigazile mortii din Brazilia, unde niste unii ca noi au pus mana pe arme la propriu!) Plecam de la ideea ca orice persoana publica din acest moment merita un potop de injuraturi, pana la proba contrarie.

Pe parcurs vom rafina site-ul, vom adauga noi rubrici si ne vom baga chestii noi, rafinate si vartoase, in oricine. Site-ul se vrea si o monografie a injuraturii romanesti. Sa demonstram lumii intregi ca romanul este poet, creativ si intraductibil.

Ce mai pula vura, pe scurt:

CU PULA PE EI Zilnic imi vine sa frang gatu’ cuiva!

despre MORTZI numa’ de RAU! Cunosti ceva mortzi celebri care te-au suparat? sa zicem Iliescu…a, stai ca asta nu a murit inca! Sa zicem Iorgovan, parintele Constitutiei! Un obicei prost la romani zice ca de mortzi numa de bine. FALS. Trebuie sa ne infruntam fantomele trecutului si sa trecem dincolo, in imperiul Raului, unde se prajesc astia de ne-au chinuit poporu! Trebuie s-i injuram cu grija, cu ura, cu putere…Iorgovane, ne auzi?!

FUTbal l-ati vazut pe marian iancu, ala de seamana cu un personaj hidos din mica sirena? sau pe borcea, zici ca e sharpele din cartea junglei, ingrashat peste masura, apucam-ar chiar de pula? de gigi sau coposu ce sa mai zic….sau de futbalistii nostri plecati prin lume…Va roade sa va bagatzi pula in vreunu din ei? va rog, stati la rand, nu va-mpingeti, e loc pentru toti. Injurati cat mai rafinat!

Fute-i drace! Cand kilometri de pula nu rezolva nimic, cand mortzii si ranitzii se aglumereaza, inseamna ca e timpu sa o lasam mai usor cu caterinca si sa ne oprim din injuraturi. Daca ele n-au avut efect, atunci trebuie sa gasim niscaiva BLESTEME.

MazdMedia Va enerveaza vreun ziar/tv/ziarist ? La muie!

MUISTII ZILEI Aici vom adauga propuneri, adica tzinte de injuraturi

PULIticieni Asteptam propuneri de politicieni.

SUGIestii Asteptam sugestii pe email. Le publicam.

Vi-a I-Puli Se cearta Andreea cu Mihaela? s-o suga

Publicat on iulie 1, 2008 at 2:16 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://burghezulgentilom.wordpress.com/crezul-burghezului-cu-pula-pa-ei/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un comentariu