o scurta confesiune

ador posturile lui Mihai Morar de pe blogul hotnews. au in ele ceva senzual si sincer, naiv chiar. e bun mihai. stie sa atinga punctul sensibil la momentul oportun. in nebunia cotidiana mihai picura in vietile noastre un strop de gingasie. e ca un blues dat de DJ dupa trei ore de disco nebunesc.

mihai, vreau sa-ti fac o confesiune, comentariile alea pe care nu le accepti, pe care le cenzurezi, alea ambitioase dar sincere, pline de sensibilitati, ascunzisuri si stropi de gingasie, sunt ale mele. uite si o poezie:

vrei sa fii cool, sensibil si de gasca, parol!
blogul tau e ca un magazin basinos din vitan mall
ca o revista glossy rasfoita la coada la pus botox in labii
sa-i sugi pula la burghezul gentilom, tu si cu ‘artistul’ smiley

Data care vine voi face o scurta confesiune celuilalt morar, ‘simpaticul’ Ioan T. de la cotidianu. ma mai gandesc daca in lista o sa intre si ciutacu, inca nu stiu daca merita sa fie luat in pula de burghez la modu gentilomesc cum ar veni.

Published in: on iulie 9, 2008 at 8:32 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://burghezulgentilom.wordpress.com/2008/07/09/o-scurta-confesiune/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. sincer nici eu nu cred ca ciutacu merita blagoslovit de burghez! lasa-l in plata lui de pizdrici…apuca-m-ar de flocici.

    cat despre morar asta, la fel ca marea pleiada a vedetelor inkipuite, care si-au tras blog, asta suge pula wireless! nu lasa nici o critica sa patrunda, desi debiteaza numa ineptii. porma intra sub diverse nick-uri si se lauda singur…doamne, cad de retardat trebuie sa fii sa faci asa o munca? ba baietzi, mergi ba cu pula la psihiatru! intre timp, frecati-mi fleacu cu limba


Lasă un comentariu