turizmu romanesc, mon amour! in cur!

citeam azi pe evz, un material despre all inclusive, modelul romanesc. ma rog, ziarista probabil abonata la mocangelile estivale, nu are nici o critica la adresa intervievatilor. dar la un moment dat am vazut negru in fatza ochilor, ma rog, maro; un anume Nicolae BUCovala (e numele real, jur!) zice asa: „să vedeţi ce risipă e dimineaţa la bufetul suedez! Ne îngrozim, e nevoie de o cultură a consumatorului pentru turism (…) Turiştii vin echipaţi cu reşouri şi cuptoare cu microunde ori stau mai mulţi adulţi într-o cameră” Asa, si BUCA asta declara ca lucreaza la un cod al comportamentului in tursim sa-l distribuie odata cu voucherul la turisti.

BA MUIE, ia-o pe nevastat-a, puneti-va buca langa buca, sa pot sa va fut in cur familia! la fel cum as vrea sa va torn o cisterna de cacat in fiecare camera a hotelurilor de pe litoralul negru! ba muie, ce-i rau ca stau adultii in camera? risipa la bufet suedez, futu-ti mortii matii de ceausist care serveai cate un ceai si un briefcor pe sub mana, numa pe shpaga. linge-mi-ai coaiele de ciocoi, ai fost vreodata afara din tara ta de cacat, sa vezi cum arata un bufet suedez sau un all inclusive? ma indoiesc, indoi-ti-as pula pe spate! ba, daca te vad pe undeva te scuip si pun si galeria parnaii Jilava sa te urmareasca la dushuri. cum mortii matii iti explici ca un sejur la un cacat de hotel, pe un litoral de cacat la o mare de cacat intr-o tara de cacat, este de patru ori mai scump decat un sejur all inclusive in caraibe? frige-o-as pe pizda matii pe reshou, normal ca vin rumunii cu microunde, sa-si incalzeasca conservele, ca altceva nu-si mai permit la restaurantele jenante din imprejurimi, unde tu si mortii matii de primar le bagati taxe si-i furati cu toate mainile! stati-ar inimia! sta-mi-ai capra!

Published in: on iulie 9, 2008 at 9:35 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://burghezulgentilom.wordpress.com/2008/07/09/turizmu-romanesc-mon-amour-in-cur/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un comentariu