Oda labagiilor din primarii

Stiti ecranul color doi pe doi care scurt-circuiteaza privirea cand urci dispre academia militara spre panduri? Cu reclame idioate, anunturi si, in anii trecuti, cu Piedone (sef de piete p-atunci) care Piedone ma intampina tamp si transpirat, eu in 69, el dilatat ca un gainat proaspat cacat pe ecranul colorat. Isi prezenta actiunile justitiare impotriva babelor evazioniste din pietele sectorului 4. Ecranul ma intereseaza deocamdata, despre piedone in episioadele urmatoare si mai pe la sfarsit.
Ecranul asta de pe panduri a inceput sa se inmulteasca. Luna trecuta montau unu mare la piata gorjului; unu si mai mare scuipa lumini de reclame cacacioase, ca un aparat de sudura, la berzei colt cu stirbey. Si, evident, ecranu de la lujerului cu celebrul spot UFO Cafe. Cu dobitocu ala care se da jos din masina si alearga dupa un ozn cu un carton pe care scrie take me, take me! De trei ani cacatu asta de reclama arunca lumini isterice zi si noapte in sufocata intersectie militariana. Lor, labagiilor din primarii care au semnat autorizatiile de montare ale acestor orori colorate care au umplut bucurestiul le dedic acest post. Cu mana aia cu care-au semnat apasat, pulile si pizdele noastre sa le tina aproape de gura si cu varfu limbii sa le ia degraba la rafistolat! Sa ma satur de-atata lins in pula din partea domnului consilier sau contopist cu creier marunt incat la sfarsit sa zic satisfacut: Piedone, lasa palmierii si treci si tu la supt pula cu avant!

Published in: on august 23, 2008 at 4:40 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://burghezulgentilom.wordpress.com/2008/08/23/labagiilor-din-primarii/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un comentariu