Oare cum il cheama pe noul director al Metrorex?

Hai sa circulam cu metroul drag public calator! Ca sa evitam circulatia grea de de-asupra si sa facem din bucuresti oras al viitorului! Asa striga primarele alaturi de alti labagii de prin primarii (vezi postul trecut). Pai hai sa luam metroul atunci!

La statia Piata Victoriei, vineri seara, este sfarsitul lumii. Pe buzele vinete de nervi ale publicului calator nu se putea citi decat un singur nume, cel al directorului Metrorex. Se citea asociat cu perversitati ce nu foarte des le sunt date urechilor mele spre pioasa auzire, respectiv: anus cu hemoroizi, fisuri anale la gura cu bale, cacat alb, malahie galbena de maimuta raioasa pe cale de disparitie din cauza incalzirii globale, zgarbavnic amarnic foarte darnic, stoi vioi plin de ‘noroi’, invartosenie fara sfiosenie, fiica cea mica ceva cu lindica, mama fututa la blana, bunica bolnava de oftica. Toti calatorii blagosloveau pe dom director si-i urau de sanatate de parca venise sarbatorile sub piata guvernului. Un cor de cantece se ridicau din iesirile metroului ca un abur de rahat proaspat facut la vreme de iarna pe camp.

Da’ sa vezi abur cacacios ce iese din militari la gorjului dimineata, si la propriu si la figurat. Unde trenu imputit vine dupa 15 minute, iar calatorii abia incap pe peron d-apoi in vagoane. Sa vezi bataie de joc la unirii, zilnic, unde iarasi 10 minute e super bine intre metrouri!! La dristor stai si cate 20 de minute pana vine trenu! Pai ce pizda ma-sii, sa luam metroul daca putem!

Deci e clar, ne alaturam si noi corului plin de ciuma si buba neagra si-i uram directorului Metrorex (nu reusesc sa-i aflu numele ca sa-i fac o rima cu basina), doctorului betiv de la primarie si ministrului alcoolic de la transporturi, sa nu mai prinda sanatosi sarbatorile ce vin! Cu cat trenu ajunge mai tarziu la peron, cu atat cei in cauza sa sufere de cancere, leucemii si adenom!

Published in: on septembrie 14, 2008 at 1:52 pm  Comments (5)  

The URI to TrackBack this entry is: https://burghezulgentilom.wordpress.com/2008/09/14/oare-cum-il-cheama-pe-noul-director-al-metrorex/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 comentariiLasă un comentariu

  1. Ba, mi-a venit o idee: sa bagam niste afise la metrou pe care sa scriem: asteptam parerea voastra despre serviciile metrorex la tel …. (si aici sa fie un robot care sa ia toate injuraturile) sau https://burghezulgentilom.wordpress.com . Nu uitati, pe director il cheama ….

    Baga-mi-as pula pe rand in ordinea aceasta in: dir metrorex, Base, Videanu (fosti primari), Oprescu – primar.

  2. Mai scrie, dreaq, ceva nou. Am ras de m-am cracanat. Nu sunt adeptul manifestarilor de genul asta in exces, dar, sa-mi fut una, daca nu mi-ai descretit fruntile si mintile. Lua-i-as la pula invartosata si ghebelec shugubat pe Basescu si toata familia lui de nesimtiti si idioti, poate mai putin fiica a mare si pe….toti, aproape toti politicienii si directorii si secretarii de stat si pe aia de la RCS-RDS, pe aia de la POLITIE (toata), pe jandarmii cretinoizi, pe badigarzii retardati, pe aia din clanuri, pe unii tigani si multi romani, pe majoritatea ungurilor din Romania, mai ales pe toti maghiarii politicieni nesimtiti din Romania etc. Ma mai gandesc si revin.

  3. puli la puli nu-si scoate ochii!

  4. ia ba nene de aici, ai mai multi limbrici de injurat:
    directorul actual e udriste (sa imi rame-n pulishte), interimarul a fost Sburlan (intra-i-ar in cur un batlan) iar cel de trista amintire Gabriel Mocanu (sa-i futem neamu cu ciocanu)

    udriste s-a evidentiat la conducerea directiei infrastructura si serv publice din primarie, de unde a fugit cand a venit labagiul de oprescu. doi labagii tristi, nu i-ar mai lua lumea la omor.

    am fost la moscova, acolo metroul vine la max 1 minut distanta. oprescule, auzi bah animalule, intra-ti-ar carnatu ala din cartea recordurilor in cur sa-ti intre si sa-ti iasa pe ochii aia beliti, cu tot cu hemoroizi! berceanule, tu auzi si tu mah pungashule, implant de furuncul ce esti!

    http://www.mediafax.ro/economic/gheorghe-udriste-numit-director-general-al-metrorex.html?1686;3870406

    Gheorghe Udrişte, numit director general al Metrorex

    BUCUREŞTI / 15:27, 6.02.2009

    Acţionarii Metrorex, companie deţinută de Ministerul Transporturilor, l-au numit, vineri, pe fostul şef al Direcţiei Infrastructură şi Servicii Publice din Primăria Capitalei Gheorghe Udrişte în funcţia de director general al societăţii, pe care acesta a mai ocupat-o între 1997 şi 2001.

    „Prin şedinţa extraordinară a AGA de astăzi (vineri – n.r.), Gheorghe Udrişte a fost numit director general al Metrorex”, a declarat agenţiei MEDIAFAX directorul de comunicare al Metrorex, Mariana Petre.

    Udrişte a preluat funcţia de la directorul interimar, Gabriel Sburlan, care l-a înlocuit pe Gabriel Mocanu, demis în decembrie 2008 de ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, motivul invocat fiind salariul prea mare al acestuia.

    El a mai ocupat funcţia de director general al Metrorex în intervalul 1997-2001 şi a fost demis de ministrul Transporturilor din acea perioadă, Miron Mitrea.

    Gheorghe Udrişte a demisionat în luna iulie 2008 din funcţia de director al Direcţiei Infrastructură şi Servicii Publice din Primăria Capitalei, pe care o ocupa din 2001

  5. It looks like you are a real pro. Did ya study about the topic? hrhr


Lasă un comentariu